Flytta med hund

Det är inte många som tänker på att en flytt kan vara stressande för en hund. Därför är det viktigt att verkligen ge hunden lite extra omtanke och kärlek i samband med att flytten äger rum. Det är mycket att göra när du ska flytta, det är inget litet projekt. För att göra det mindre jobbigt för dig är det en god idé att anlita flyttstädning Stockholm om du bor däromkring. Det gör att du får lite mer tid över som du kan lägga både på hunden och familjen.

Fokusera på hunden istället för att städa

Flyttstädning är något som kan ta enormt mycket tid eftersom det är en väldigt omfattande procedur. Även om flyttstädning kostar en slant är faktiskt din tid värd mycket. Du kan få både kvalitativ och prisvärd flyttstädning i Stockholm. Istället för att lägga din tid på att flyttstäda kan du fokusera på att visa din hund att den fortfarande tillhör flocken, även fast ni bytt bostad.

Skaffa hundvakt under flytten

Det är viktigt att du ger din hund lite extra tid. Det kan precis som för människor vara svårt att acklimatisera sig till ett nytt hem. För att göra det lättare för hunden är det en bra idé att ha några möbler och saker som är välbekanta för hunden. Att hunden känner välbekanta dofter är också något som kan bidra till mindre flyttstress. När själva flytten sker och det ska bäras möbler och flyttkartonger kan det vara en bra idé att skaffa en hundvakt så att hunden slipper vara med. Det kan vara väldigt stressande när det blir en massa spring, speciellt om hunden har en benägenhet att vilja hålla ihop sin flock. Det är även fördelaktigt att skapa ett visst lugn i det nya hemmet innan hunden introduceras till det. När ni har flyttat in är det även bra att försöka ha kvar lite av de gamla rutinerna för hundens bästa.

Hundar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

accelerate