Försäkring för din hund

Har du och din hund ett aktivt liv tillsammans? Är hunden din bästa vän och någon du vill göra allt för att ta hand om? Då är en försäkring för din hund ett helt självklart val. Med en djurförsäkring från lassie.co får du ett grundskydd som gör att du alltid har råd att söka hjälp om din hund råkar ut för något.

Vad är en hundförsäkring?

En hundförsäkring eller djurförsäkring som det kallas ibland, är en sorts försäkringar som är helt utformade för husdjur. Du betalar en viss avgift varje månad eller kvartal och på det sättet kan du få pengar tillbaka om du behöver besöka en veterinär med din hund. Vad som ingår i försäkringen kan skilja sig åt beroende på vilket försäkringsbolag du väljer och vilka tillval du gör. Till exempel kan du välja hur hög självrisk du ska ha. Med en låg självrisk får du betala lite mer varje månad, men slipper stå för lika mycket själv när det väl är dags att söka hjälp. När du väljer en försäkring från lassie.co får du en prisvärd försäkring som sätter ditt djur i centrum, och ett bolag som har förståelse för vilka problem som kan uppstå när du har en hund som husdjur. Beroende på vad som passar dig bäst kan du välja mini, mellan eller stor försäkring hos lassie.co, där en stor försäkring är den som kostar mest, men som också gör att du kan få tillbaka betydligt mer.

Känns det dyrt med hundförsäkring?

Har du inte räknat med kostnaden för en hundförsäkring kan det kännas dyrt att varje månad avsätta pengar till lassie.co eller till en annan försäkring för din hund. Är det då värt det? Svaret är ett tveklöst ja. En hundförsäkring innebär en relativt liten kostnad varje månad, jämfört med hur mycket du kan behöva betala om det väl händer hunden något. Drabbas din vän av en sjukdom eller skada rusar kostnaderna lätt i höjden. Veterinärbesök är dyra och måste hunden stanna över natten på ett djursjukhus, få en operation eller annan avancerad behandling, så kan det handla om många tusentals kronor. Med mediciner och rehab kan ytterligare kostnader tillkomma. Sett i det sammanhanget är en djurförsäkring inte så dyr, även om det kan vara en tråkig utgift. Vänd dig till lassie.co om du har frågor kring vad som ingår i en försäkring, vilken självrisken är och liknande, så får du hjälp att förstå mer om vad en hundförsäkring kan innebära i praktiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

accelerate